Hond & Kat

Gastenboek

M. Jonkman 29-12-2015 delete picture
Goed en hopelijk rustig uiteinde.....zorg goed voor onze Banjer....tot 2 januari!!
J. Richter 21-09-2015 delete picture
Sita is nu voor de tweede keer hier geweest, en het is heel goed gegaan. Ze ging er al blij heen en ook weer vrolijk mee naar huis. Ik zocht of er ook een foto van haar was maar die heb ik niet kunnen vinden. Dus we zijn erg blij dat ze het hier goed naar de zin heeft, dan gaan wij met een gerust gevoel even een paar dagen weg. Volgend jaar weer bij goede gezondheid. En natuurlijk een knuffel van Sita voor jullie.
A. van Bockel 22-07-2015 delete picture
De afgelopen 2 weken zijn onze Hummer en Cooper voor het eerst bij jullie geweest. Ik weet zeker dat ze genoten hebben door lekker te zwemmen met het warme weer. Dat vinden ze heerlijk. Ze zagen er goed uit toen we ze op kwamen. Dat is ook wel eens anders geweest. Mijn complimenten aan Gerben. Ook fijn dat Cooper op het laatste moment, door omstandigheden, ook nog gebracht kon worden. Hartelijk dank, en tot volgend jaar.
M. Koster 31-05-2015 delete picture
Onze bruine labrador Sjors gaat altijd met veel plezier naar Kampus. Gaan wij op vakantie, gaat hij ook... maar dan naar zijn eigen hotel! hij is letterlijk niet te houden wanneer hij heengebracht wordt en moet dagen bijkomen wanneer hij weer terug komt...Fijn om te zien dat hij met zoveel plezier heen gaat!
M. de Blok 17-02-2015 delete picture
Inmiddels al een aantal jaren brengen wij onze 2 honden Ruud & Suus tijdens onze vakanties naar Kampus, ze worden altijd als ouwe trouwe bekenden onthaald. Ook de de aanwezige stagiaires besteden veel aandacht aan de honden, ze weten precies waar ze moeten zijn voor een aai- of kriebelpartij. Onze ene hond vertoont soms angst-agressie richting andere honden en hier wordt door Kampus erg goed in meegedacht, heel prettig! Stiekem knaagt t bij ons toch altijd een beetje als we de honden niet meenemen op vakantie, maar het is heel fijn te weten dat ze bij Kampus is goeie vertrouwde handen zijn!
G. Hemminga 09-02-2015 delete picture
Wij brengen met een gerust hart onze hond Max al enkele jaren bij Kampus dierenhotel. We zijn zeer tevreden! Tevens kopen we hier de brokken voor Max na een goed advies.
M. Boxem 03-01-2015 delete picture
Wezz is afgelopen jaarwisseling bij jullie geweest. Naar onze mening heeft hij het leuk gehad. Hij ligt al twee dagen te slapen.
E. Stokman 28-11-2014 delete picture
Dank voor alle goede zorgen van de afgelopen 9 weken voor Brechje, Binoche, Baileys en Pien! Indien nodig weet ik jullie te vinden;) dikke knuffels van ons Ellen 🐶🐾🐾🐇
e. Visser-Brandes 05-11-2014 delete picture
Hallo Gerben en andere verzorgers, langs deze weg ook even een bedankje voor al die jaren (+10) dat wij rustig op vakantie etc. kunnen gaan, wetende dat de honden het bij jullie goed hebben. inmiddels nog maar twee (bejaarde) honden over maar ze hebben het nog steeds naar hun zin bij jullie. Het is voor hen ook vakantie. Wij hopen ze nog een aantal jaren te mogen brengen wanneer dat nodig is. Nogmaals BEDANKT voor al die goede zorgen. Tim en Ellen, Flappie en Bobber (Tinca☆)
p. roodenburg 23-04-2014 delete picture
Jenny blij om thuis te zijn maar vind ook best leuk om bij julie te zijn