Hond & Kat

Informatie

bankrekeningnummer

Ons bankrekeningnummer is NL06 RABO 0144 9869 14

entingen

Verplichte entingen hond

Hondenziekte, Parvo en Kennelhoest (nr. 8 in het paspoort) vraagt u naar de neusenting deze enting is 1 jaar geldig. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

Verplichte entingen kat

Kattenziekte en Niesziekte.   Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

vers vlees van het merk Carnis

Tijdens het verblijf van uw hond worden er brokken van Royal Canin gevoerd.

Wilt u dat ook uw hond vers vlees gevoerd wordt geef dit dan even aan ons door wij kunnen dit ook tijdens het verblijf van uw hond verstrekken.

vers vlees is iets duurder per dag dan brokken dit verschil wordt verrekend aan het eind wanneer u de hond weer haalt.

Ziekte

Ondanks de goede zorgen kan het natuurlijk voorkomen dat uw dier toch ziek wordt. Wij schakelen dan veterinaire hulp in. 
U zult daar bij terugkomst over geïnformeerd worden en daar de rekening van krijgen.

trimsalon

Trimmen en borstelen van uw hond kan in onze trimsalon, voor een lekkere wasbeurt van uw huisdier mag u ons ook bellen. Graag even een afspraak van tevoren maken.

Algemene voorwaarden

https://dibevo.nl/files/uploads/docs/Dibevo-algemene-voorwaarden-dierenpensions.pdf

Lekkere wandeling met uw hond in het bos

Wilt u uw hond in de periode dat hij/zij hier op vakantie is eens lekker laten verwennen door hem/haar een boswandeling te gunnen, geef dit even aan ons door, wij kunnen dit uiteraard tegen betaling voor u verzorgen.

huisdier weggelopen/zoek

Bent u uw hond of kat kwijt dan kunt u ons of amivedi (hoogeveen 088-0064666 of Meppel 088-0063315) bellen.  Wij verzorgen de vooropvang voor honden en katten die gebracht worden door de dierrenambulance. Wij werken samen met de dierenbescherming afdeling Hoogeveen en Meppel  Dierenambulances en het regiokantoor van Drenthe zijn te bereiken via het nummer: 088 8113360.